sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Virkattu kissan lelu

Naapuriini jouluna muuttanut kissanpentu vei alusta asti sydämeni, vaikka olenkin enemmän koiraihmisiä. Olen kyllä kaikista karvaisista lemmikeistä aina tykännyt. Tämä kissa on ollut hyvin erilainen kissanpentu kuin mihin olen muuten eläessäni törmännyt. (verhokiipijät, varvashyökkääjät, sormenraatelijat...) Tämä kissa kehrää jo kun ojennat kätesi sitä kohden ja se nauttii sylissä olosta ja massun rapsuttelusta todella paljon. Näin ollen oli helppo vastata myöntävästi, kun minua pyydettiin nyt viikonloppuna huolehtimaan kissasta.
 
Tämän kissan lempparilelu on oikein kunnolla pomppiva kumipallo, mutta päätin kuitenkin tehdä kissalle lelun virkkaamalla. Suklaamunan yllätysmuna sai sisälleen riisiä rapisemaan ja päällystin munan kalalangalla. Perään vielä hörsöttimiä, joita voi jahdata. Vinkki teille muille, jos lähdette tällaista kissanlelua tekemään: valitse mielellään joku muu väri kuin valkoinen. Tietenkin kaikenmoiset mielleyhtymät kertonevat enemmän katsojasta, mutta tästä tulee kieltämättä mieleen eräs ihan muu asia kuin kissanlelu, jos hörsöttimet ovat vallan samaan suuntaan.
 
 
Kyllä se hieman ainakin kiinnosti, kun tyrkytin!
 
Ompa vihaisen näköinen kuontalo
maailman kilteimmällä kaverilla
tässä kuvassa! :D
Oli muuten paljon vaikeampaa kuvata leikkivää kissaa kuin meidän Pikku-Miloa, joka sekin on mielestäni lännen nopein. 99% kuvista meni aivan plörinäksi, eikä näissäkään kehuttavaa ole.

2 kommenttia:

  1. Kiva lelu suloiselle kisulille. :)
    T: Sinipiika

    VastaaPoista
  2. Aika ihana on, siis kisu, mutta lelukin on hieno :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!