perjantai 11. heinäkuuta 2014

Patalaput

Virkkailin kevään lopulla kivat patalaput kaksinkertaisesta puuvillalangasta. Tässäpä ne, tykkään näistä kovasti! Takakappalekin on värikäs, mutta pylväin tehty. En huomannut takapuolelta kuvaa ottaakaan. Ohjetta näihin ei ollut, mutta tämän tyyppisiä malleja on paljon tarjolla netissä.
 
 
 
Vietin vajaan viikon mökillä ja nautin vihdoin kesän ensimmäisistä kunnon hellepäivistä. Talviturkkia en kyennyt heittämään. Sen verran kahlasin veteen, että sain vanhempieni karvaturrin houkuteltua myös viilentymään. (Pikku-Miloa ei tarvitse houkutella. Se on jo vetänyt uimahypyt jortsiin ennen kuin ehdin koiraa sanoa.) Lapsena olin aina se, joka tuli viimeisenä vedestä pois. Jätin saunatauot välistä jatkaen polskimista siinä vaiheessa kun muut kipittivät huulet sinisinä lämmittelemään. Nykyään minun on parempi mennä uimaan vaikkapa kalliolta tai laiturin päästä suoraa päätä, muutoin kärvistelen sentti sentiltä kohti ulappaa ja vaikerran kylmyyttä.
 
Lopuksi vielä mökkifiilistelyitä. Hyvää heinäkuun jatkoa!
 
 
 
 


3 kommenttia:

  1. Ikääntyminen muuttaa uintitottumuksia :D Kivat laput, tykkään väreistä!

    VastaaPoista
  2. Ihanat patalaput! Värit on just oikeat :).

    VastaaPoista
  3. Onpas mainiot! Pitänee itsekin taas koukutella, näillä säillä vaan kun tuntuu niin typerältä mitään käsityöhommia edes tehdä. Kädet hikoaa ja ääähhhh. Syksyisempiä kelejä odotellessa...

    VastaaPoista