keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Huovutusyritelmiä

Vanha työkaverini tilasi minulta huovutetut lapaset, joissa on resori. Olenhan tehnyt sellaisia aikaisemminkin, ilman resoria, mutta jostain syystä nyt homma olikin haastavampaa. Ensimmäiset kokeilulapaset olivat huovutuspesun jälkeen hieman liian suuret, ja raidoitus levisi mielestäni vähän ikävästi. Sen olisi tosin voinut älykkäämpi neuloja hoksata jo etukäteen ja tehdä sittenkin yksiväriset. Mutta ne olikin vain kokeilua varten, ja pidän ne toki itselläni koska nämä huovutetut lapaset ovat aivan superlämpimät ja tuulenpitävät. Olen sitten talvella reteesti vaan jättikäsi.
 
Lankana näissä Nalle ja Sandnes Easy.
Toiset neuloin sitten hyväksi havaitusta Lima-langasta, ja kun nappasin ne pesukoneesta, koin hetkellisen järkytyksen. "Miten pienet köntit nämä oikein ovat!? No ei se mitään, näähän venyy kun venyttää." Ei muuten venynyt. Tein nämä tasan samalla ohjeella kuin nuo alussa mainitut turkoositkin. En aijo syyttää itseäni tästä, vaan syytän uutta tehokkaampaa superpesukonettamme, jolle noin muuten olen ollut erittäin kiitollinen. Eikä vähiten siitä, että se pysyy edellistä paremmin paikoillaan eikä tule esimerkiksi eteisen seinästä läpi.
 
Ennen ja jälkeen kuvat tulevat tässä. Uskomaton kutistuminen ja upea muodonmuutos! Vain 1h 22 minuutin treenillä. Vähän on erikokoisuutta, jonka sen kyllä sain venytettyä kuvien oton jälkeen pois.
 
 
 
Onneksi samaisen entisen työkaverini tytär saikin tästä lämpöiset tumput talveksi, niin ei joutanut hukkaan.
 
Lopuksi vielä kaksi onnenhetkeä. On vaan niin hyvä olla elämässä juuri nyt.
 
 
 
Niin, ja loppukevennys. Tässä kutakuinkin tämän kesän chilisaldo. Tuletteko sadonkorjuujuhliin? Minne säilön tämän kaiken? Olisiko kellään reseptejä?
 
 

2 kommenttia:

  1. Lämpöiset lapaset ovat tuota pikaa tarpeen. Voin lahjoittaa sinulle pikkurillin pään kokoisen chilin tuolle toiselle kaveriksi. ;) Toivon paljon pieniä ja isoja onnenhetkiä sinulle!

    T: Sinipiika

    VastaaPoista
  2. Huovutus on aina arpapeliä:) Meidän kolmen omenapuumme yhteissato = 1 omena :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!