perjantai 26. syyskuuta 2014

Fluormaniaa

Tässä alkaakin taas päivän lyhetessä huveta aika, jolloin saa vielä hyviä valokuvia näillä minun vermeilläni. Jouduin nyt valitettavasti kiireen vuoksi kuvata nämä sukat iltapimeällä kotona, ja siksi näiden pointti, eli värit, eivät pääse nyt lainkaan esille. Minulta tilattiin 41-koon neonkeltaiset tai neonvihreät sukat, ja aikani etsittyäni löysin viimein täydellisen silmien sarveiskalvot polttavan neonlangan. Tilasin Regian Fluormania -langan Käsityöpuoti Silmusta ja solmusta, ja paketti saapui raketin nopeudella mulle. (En tietenkään tilannut vain tuota neonlankaa, koska sehän olisi ollut vallan mahdotonta tälläiselle lankahamsterin esiasteelle.) Tuosta yhdestä kerästä riittänee vielä toisetkin lyhytvartiset sukat.
 
Tosiaan, tämä  Fluormania ei pääse tässä lähellekään omia
värisävyjään, joten kannattaa katsoa värit tuolta
nettikaupan puolelta, jos tämä neonlanka alkoi kiehtoa!
 
Muistinkin taas miten ihanalta tuntuu antamisen ilo. Paketoin sukat ihanaan pieneen pakettiin, lisäsin hoito-ohjeet pienelle lapulle ja virkkasin vielä heijastimen kaupan päällisiksi. Tämä minulle  lähes tuntematon sukantilaaja ilahtui silminnähden niin paljon, että se tuntui todella, todella hyvältä.
 
Heijastin on virkattu yhdistämällä
heijastinlangalla kaksi samankokoista
ympyrää. Pyörylä on silitettävää
heijastinkangasta.
 
 
 
Olenpa neulonut jo aikaa sitten myös tällaisen pienenpienen pehmeän setin kaverini tulevalle pienelle kansalaiselle. Ohje sukkiin on täältä, ja kokeilin tuota samaa helppoa pitsineulemallia myös peukalottomiin lapasiin. Olen tehnyt tuolla samaisella mallilla myös aikuisten sukat, mutta en ole ehtinyt niitä vielä kuvata. Tuo on nimittäin hyvin joustavaa pitsineuletta ja ajaa mielestäni joustinneuleen asiaa oikein hyvin, kannattaa kokeilla!
 
 

 

Muistakaahan, että luonnossa liikkuminen vähentää tutkitusti stressiä, kohentaa mielialaa sekä lisää tarkkaavaisuutta. Nyt syksyllä on ihana lähteä pitkälle kävelylle tai metsäretkelle. Voi vaan nauttia ja napsia puolukoita suuhunsa jos niitä sattuu löytämään. On tutkittu, että jo 10 minuutin oleilu luonnossa laskee verenpainetta. Siis metsään!
 
Taikametsä valmistautuu syksyyn.
 

5 kommenttia:

 1. Loistavatkohan nuo sukat pimeässä :) Luonnolla on rauhoittava vaikutus ja kuulemma myös koiran silittely laskee verenpainetta sekä silittelijän että koiran.

  VastaaPoista
 2. Kyllä Marjut, meillä onkin Pikku-Milon kanssa aina iltaisin kunnon rapsutteluhetki. Muutoin tuo ei malta rapsutuksia ottaa vastaan, vaan aina lähtee hakemaan lelua kun yrittää. Hohhoijaa. Ja juu, niin tämä sukkien saaja oli työkavereilleen mainostanut, että hohtavat pimeässä. Haha, olisihan se uusi innovaatio! :D

  VastaaPoista
 3. Onpas räväkän väriset tilaussukat! Heijastin on hieno. Pikku neuleet ovat söpöt.
  Metsässä on ihanaa; huonolla säällähän ulkoilukin on lähinnä pukeutumiskysymys :)

  T: Sinipiika

  VastaaPoista
 4. Ihanat Fluormania-sukat!
  Tänään olin metsässä ihan vaan nauttien yli tunnin. Paineet siis minimissä. ;)

  VastaaPoista
 5. Vallan ihana lanka tuo keltavihreä.. tykkään. Kauniita neuleita olet tikutellut ..:♥*

  VastaaPoista