keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ihanan hempeää

Kyllä arvostan kovasti niitä, jotka tekevät tilkkutöitä tuosta noin vaan. Itse olen saanut ennen tätä yhden pienen torkkupeiton valmiiksi, ja tätä vauvanpeittoa tein todella monta tuntia. Hullun hommaa olisi vääntää jotain parisängyn peitettä ja vielä miettiä kuvioita, saati käyttää muita kuin neliskanttisia kangaspalasia. Onnistuin silti mielestäni hyvin, vaikka eihän nuo palaset ihan kohdakkain olekaan. Tästä tuli niin suloinen! Toivottavasti myös ystäväni ja hänen tuleva babynsa ilahtuvat tästä. Onnistuin myös ompelemaan tuonne väliin vanulevyä, ohhoh!
 
 
 
Välillä sitä tulee niin mielettömän onnelliseksi, kun saa jotain kivaa valmiiksi. Onnistumisen ja oppimisen ilo on ihanaa. Antamisen ilo vielä suurempaa. Olen myös tullut siihen tulokseen, että käsityöt ovat erinomaista terapiaa. Joskus kun velloo kurjissa ajatuksissa tai on kovin stressaantunut, saa aivot levätä ahdistavilta ajatuksilta kun mantranomaisesti laskee kierroksia tai keskittyy neulekuvioon. Oletteko samaa mieltä?
 
 

3 kommenttia:

 1. Voi, miten suloinen vauvanpeitto! Oikeassa olet; käsityöt ovat parasta terapiaa.

  VastaaPoista
 2. Kauniit väriyhdistelmät peitossa. Kyllä vauvelin kelpaa köllötellä tuon alla. :)
  Käsityöt vievät mukavasti ajatukset pois kaikesta mieltä painavasta.

  T: Sinipiika

  VastaaPoista
 3. Kaunis peitto! Onnittelut onnistuneesta työstä!

  Minustakin käsityöt ovat todella hyvää stressinhallintaa. Ajatukset keskittyvät väkisellä langan puikoilla tai koukulla soljumiseen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!