keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Rättiä

 
Virkkailin omasta päästä pari bambutiskirättiä. Itselläni on yksi lahjaksi saatu bamburätti, jota käytän vain pölyrättinä, kun en raaski keittiössä sitä käyttää. On kyllä hyvää ja nopeasti kuivuvaa materiaalia tuo bambulanka.

Ja siivouksen noin yleensä voisi tiivistää yhteen lauseeseen: Niin paljon mä oon turhaan siivonnut.
Suurin syyllinen täällä yleiseen siivottomuuteen olen minä yhdistettynä työputkiin. Käyn kotona vain levittämässä tavaraa ja kasvattamassa pyykkikorin kuormaa. Hyvänä kakkosena tulee Pikku-Milo. Kun on ensin imuroinut hiki hatussa ja sitten pyyhkinyt lattiat ja muut pinnat ja lopuksi yleensä vielä kontannut lattian läpi rätin kanssa kuin paraskin Tuhkimo, on melkoisen turhauttavaa nähdä kun pikkukoira päättää hieman puistella ja ravistella itseään, ihan vaan ohimennen.  Näet kun valkoinen viholliskarvaparvi leviää jälleen pitkin poikin, ja peli on taas menetetty. Karvalle murskavoitto. No, sellaista se koirataloudessa elo on. Muutama kiintiökarva joka hemmetin paikassa, myös työpaikalla. Onneksi tuo hassu koira tuo niin paljon iloa elämään, että jokapäiväinen joka toinen päivä suoritettava imurointi on silti sen kaiken väärti. Ja onneksi on keksitty teippiharjat. Teippiharjaan vaatteiden lisäksi itse karvanlähdettä. Onneksi se sattuu pitämään siitä.

Mulla alkoi juuri loma, osa 1. Sen kunniaksi ostin kaksi siideriä, Muru-eskimon, kirsikoita ja aloin siivota. Enhän halua huomista virallista ensimmäistä lomapäivääni tuhlata siivoukseen. ;)

 

1 kommentti:

  1. Minulla on vielä bambu kokeilematta, mutta odottelen, että puuvillaiset kuluisivat käyttökelvottomiksi.

    VastaaPoista