keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Nallepipo


 
 
 
Merinovillainen vauvan pipo valmistui jo tovi sitten, mutta hetken se odotteli vielä tupsua ja nallekoristetta muuttolaatikoiden uumenissa. Toisin sanoen viime ajat onkin mennyt uuden asunnon laittamisessa. Eipä ole ehtinyt paljon sohvalla istua, koska aina on joku paikka ollut vielä vinksin vonksin. Ei siinä sohvalla vaan pysty rentoutumaan ennen kuin kaikki asiat ovat paikallaan. Vieläkin on jotain nyssäkkää ja tavaraa etsimässä paikkaansa, mutta pahin härdelli on onneksi jo ohi.
 
Aina ennen, kun olen esitellyt blogissani vauvaneuleita, olen maininnut, että työ on menossa lahjaksi, yleensä kaveripiirin vauvalle. On tämä nallepipo myös menossa lahjaksi, mutta onnellisesti saan nyt kertoa, että tämä nallemyssy on lahja ihan meidän omalle vauvalle. Tässä on enää turhaa vetää vatsaa sisään, pömppö on ja pysyy! Juhannuksen tienoilla siis saamme perheenlisäystä, myssyn neuloin arviolta niin, että se passaa vauvalle syksyllä. Myssyn ohje on omasta päästä, katselin vain mittoja netistä ja annoin mennä. En muista hetkeen tehneeni muuten tupsua. Siistiessäni sitä saksilla, muistui mieleeni kun mummini opetti tupsujen teon meille lapsenlapsille. Teimme tupsuja esimerkiksi kaurahiutalepakkauksien pahveihin ja lempparipuuhaani oli ehdottomasti se palleron parturointi. Oli se nytkin ihan jees! Muuten tuntuikin, että pienillä sormilla tuo tupsun teko onnistui ketterämmin.
 
 
Ikeassa on myynnissä mielestäni aivan hulvattomia lasten piirrustuksien mukaan toteutettuja pehmoleluja. Tämä pipomallina toimiva örmelö on tulevan lapsemme ensimmäinen pehmolelu - toivottavasti ei ole liian hurja kaveri pinnasänkyyn toljottelemaan. Tässä linkissä lisää näitä hupihauskoja pehmoleluja.
 
Ikionnellisin terveisin, Viuhti <3

3 kommenttia:

 1. Ihania uutisia! Onnea roppakaupalla teille molemmille :) Niin ja pipokin on oikein nätti.

  VastaaPoista
 2. Söpö pipo!Hyvää vointia teille! <3
  T: Sinipiika

  VastaaPoista
 3. Ihanan suloinen pipo :).
  Onnittelut vauvauutisista!

  VastaaPoista