sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Kuulumisia uudesta kodista

Kirsikkatomaatit kypsymässä.

Kivipuutarhan alkeita.

Kesäkurpitsan jättimäinen kukka odottelee pölyttäjiään!

Olemme viihtyneet uudella asuinalueellamme erittäin hyvin! Loppukevät ja kesän alkupuoli ovat kuluneet puutarhaa laittaessa ja töitä tehden. Nyt koitti kesäloma, ja oli aikaa myös hieman ommella ja neuloinpa kaverin muksulle synttärilahjan kylkeen syksyksi sukatkin. Lanka on erittäin kulutusta kestäväksi havaittua Hjertegarnin Strompegarnia. En kohdistanut valmiiksi raidoitettua lankaa, näistä tuli silti vallan hauskan näköiset.


Shortsikangas tilattu Majapuulta, resori Noshin.

 
Polven peittävät shortsit ovat taaperolle hyvä valinta, jotta iho ei olisi rikki ihan joka muksahduksella. Nämä shortsit on tehty valmiiden shortsien mallin mukaan, ja pituus on juuri passeli. Tämä oli koeversio, ja kauneusvirheitä riittää. Piti tehdä lisääkin, mutta totta kai kun lomani alkoi, niin shortsikelit päättyivät oikeastaan siihen.

Poikamme 2-vuotisjuhlaa on vietetty. Tällä hetkellä hänen lempparijuttujaan ovat kaikki kulkupelit, kokkailuleikit, puutarhatyöt, (Kumma juttu! Ei ole juuri muuta nähnytkään pariin kuukauteen..) Pipsa possu ja Pingu. Pingu on ollut tärkeä jo kauan, ja tässä esittelenkin päiväkodista lomalle (sekä pesuun) tulleen unikaverin, virkatun Pingun. Pingu on anoppini taitavasti tekemä, ja tästä on tullut todella tärkeä tuki ja turva päiväkotipäivään. Kotona on sitten myös oma Pingu, tottakai. En halunnut lähteä roudaamaan (lue:unohtelemaan) eestaas unikaveria kodin ja päiväkodin välillä.

Mukavaa kesää!
 

1 kommentti:

  1. Mukavia kuulumisia, maukkaita kasveja ja kivoja käsitöitä. :)
    T: Sinipiika

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!