torstai 11. joulukuuta 2014

Joulufiilistä

Tänä vuonna minulla on hyvin jouluinen olo. Fiilikseni vaihtelee aina vuosittain, eikä se liene yhteydessä vallitsevaan lumitilanteeseen. Nautin, kun hajusintt..eikun hyasinttini tuoksuu olohuoneesta eteiseen saakka tervehtimään kotiintulijaa. Myös astmasta kärsivä avomieheni varmasti nauttii. Ensi viikolla taidan leipaista piparit ja tortut. Jouluostokset on hoidettu, enkä aio kuin suuren tarpeen edessä punkea itseäni kauppakeskuksiin.
 
Kuuntelen joululauluja aina, kun paketoin lahjoja ja välillä muutenkin vaan. Joululauluja koskien olen saanut joitakin kommentteja. Mainittakoon, että Michael Bublén kuuntelu on meillä ehdottomassa pannassa. Avomies sai viime jouluna ilmeisesti pysyvän trauman, kun jonotti kahteen otteeseen pankin puhelinpalveluun. Jonotusaika oli molemmilla kerroilla tyypillisesti järjetön, myönnän. Kuulemma sähkötuolia pahempi rangaistus on laittaa ihminen kuuntelemaan Michaelin joululevyä jonotusmusiikkina.  Lopulta näiden armottomien kidutustuokioiden jälkeen hän pyrki hoitamaan monimutkaisen asian sähköisesti. Herra muisti mainita kirjeensä lopuksi asiallisesti: "Koko asia oli teidän virheenne, ja kaiken huipuksi minut pakotetaan kuuntelemaan Michael Bubléeta toista tuntia." En tiedä kummasta harmista pankki antoi rahallista korvausta. ;)
 
Tässä taitaa nyt olla viimeiset joululahjasukat esillä. Pinkinkirjavissa sukissa harmittaa hieman, että toisen kerän langat muodostivat aivan erilaisen ja leveämmän kuvion kuin toisen. En tiedä kumpi kerä on "oikeassa". Ehkä olen vain kriittinen taas, veikkaan että saaja ilahtuu silti. Kuvassa värivirhettä ei edes  juurikaan erota, ellei tihrusta. Älä siis tihrusta!
 
 
Ajatus oli tehdä myös sukat täynnä sydämiä, mutta jo ensimmäisen sydänrivin jälkeen kohtasin realismin. En oikein edelleenkään hallitse sopivaa kireyttä kirjoneuleessa, ja hyvä kun kuvion edes tunnistaa. Yksi rivi möllyköitä riittäköön.
 
 
Täytin viime viikolla vuosia, ja sain mm. ihastuttavat lasiset pöllökoristeet lahjaksi. Joulukuusta meille ei mahdu, mutta ovat aika ihanat myös kattokruunussa.
 
 
Rauhallista loppuviikkoa!
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kauniita sukkia olet neulonut. Ihanat lasipöllöpallot. :)

    T: Sinipiika

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet synttärionnittelut! Ihanat pöllöpallot sait lahjaksi. Sukat ovat myös tosi kauniita ja kyllä kuvio on ihan selvästi sydän.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!