torstai 9. huhtikuuta 2015

Pikkutauluja


Tällaiset pikkutaulut tein jo syksyllä, mutta nyt vasta sain ne laitettua seinälle. Taustalla on verhoista jäänyttä raitakangasta, hyvin sopii siis yhteen. On ollut ajatuksena tehdä vaikka millaisia tauluja virkatuista ympyröistä, mutta enpä ole mitään tämän suurempaa saanut työstettyä valmiiksi saakka. Nämä ovat säälittävät, mutta samalla ihan söpöt ja passaavat hyvin värikkään keittiön seinälle.

Paremmassa valossa vielä lattialla...
 
Kaverilla oli villasukkatarve, flunssakin vaivasi. Kaivelin varastojani, ja sielläpä lymyilikin juuri sopivan kokoiset miesten sukat. En muistaakseni ole näitä täällä näytellyt, kun ovat niin tavikset, ja tämä blogi pursuaa villasukkia. Jämälankoja hyödyntäen on tullut tehtyä melkoisen pappamaiset keskikarmeat sukat, mutta kelpasivat silti nuhanenälle, ja se on tärkeintä.

En enää edes jaksa työntää tuota joka kuvaan tunkevaa karvakaveria
pois. Aina, kun jotain kuvataan, se tunkee paikalle.
Mielellään lelu suussa, jonka se pudottaa kuvauskohteen päälle.
Tällä kertaa näkyy vain kaksi uteliasta käpälää.

 Iskeekö teille sisustusvillitys keväisin? Uusitteko verhoja ja muita tekstiilejä? Itselläni iskee lähinnä siivousvillitys, tai oikeastaan siivousahdistus. Niin ihana kuin tuo aurinko onkin, se on niin kovin julma osoitellessaan säteillään jokaista pölyistä pintaa ja likaista ikkunalasia. Pitäisi laittaa silmälaput sisätiloissa liikuskellessa.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat taulut ja selkeän väriset sukat. :)
    T: Sinipiika

    VastaaPoista
  2. Taulut ovat tosi hyvä idea! Ja sukat hyvää perusmallia, joka on aivan paras. Siivousahdistus ei ole hellittänyt iän myötä, valitettavasti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!