keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Syksyinen asetelma

Rakastan arkivapaapäivien aamuja. Heräilen rauhassa, teen aamupalaa, kuuntelen rauhallista musiikkia, lueskelen lemppariblogejani ja juon todella vahvaa teetä. Vahvaa siksi, koska unohdan lähes aina teen hautumaan kymmenkertaiseksi ajaksi mitä tarvitsisi. Vähän hunajaa perään ja kyllä se siitä.

Innostuin tekemään vielä toisen luonnonmateriaaliasetelman terassille. Näistähän saisi vaikka minkämoisia upeuksia ja kynttilöitäkin voisi asetelmiin laittaa. Tämä nyt kuitenkin on ihan simppeli, mutta mielestäni silti nätti.


 

Vietin muutaman päivän mökillä ja sää oli mitä mahtavin metsässä kävelyyn. Suppilovahveroita oli todella niukasti, mutta puolukkaa löytyi vielä hyvin.Mökkimme tontin kalliossa on mielenkiintoinen kaiverrus. 1875 syyskuussa joku on raaputtanut menemään. Jännittävintä tässä on se, ettei kaiverrus näy vaikka kuinka etsisi, ellei aurinko paista tietystä kulmasta. Myös kuuraisesta kalliosta se erottuu hyvin. Sain ikuistettua nyt kuvaan tuon tekstin, kun se pitkästä aikaa näkyi kunnolla.

 
Hyvää lokakuun loppua!
 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!