lauantai 15. syyskuuta 2012

Muutto.

Kuten monelle muullekin kävi, monta vuotta käyttämäni Vuodatus tuhosi monen vuoden blogityöni kadottamalla kirjoituksistani kuvat. Pitkään mietin, jätänkö koko blogitouhun. Kiukkuisen tauon ja hitaan leppymisen aikana kuitenkin päätin, että ei, tämä ei ollut tässä. Voin jatkossakin ilahduttaa niitä kahta lukijaani (joista toinen on äitini, vilkuti vilkuti!) huonoilla kuvilla ja säälittävillä käsityöntekeleillä, unohtamatta pakollisia koiriinliittyviä, ah, kaikkia niin kiinnostavia postauksia.

Mutta jos tänne joku uusikin eksyy, lyhyt kuvaus minusta ja blogin tulevasta sisällöstä:

-Olen 27-vuotias tytön ja naisen fuusio pääkaupunkiseudulta. Elän pienessä kotikolossa kera lännen nopeimman, energisimmän, omalaatuisella tavalla fiksun jackrusselinterrierin kanssa. Koira tottelee toisinaan nimeä Milo. Pikku-Milo.

-Vietän aikaani pääosin oravanpyörää juostessa, joskus pakko juosta myös lenkkiä jos tuntuu ettei ole juostu vielä tarpeeksi.

-Hitaasti hyvä tulee, työ ja pakolliset kodin- ja koiranhoidolliset työt häiritsevät epämukavasti käsitöiden, tuunauksen ja väkertelyn iloa.

Tässä me ollaan:
 
Nyt aloitan hampaidenkiristelyn opettelemalla tämän uuden ihmeellisen Bloggerin käyttöä. Seuraavaan kertaan saakka näkemiin.

 

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!