keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesä, saa tulla!

Olen laittanut kesäkukat jo terassille, vaikka tunnelma ei vielä säiden puolesta ole ollutkaan kovin kesäinen. Minulla on ensimmäistä kertaa itselläkin kesäfiilis karkuteillä. Aikaisempina vuosina olen ollut aina työpaikassa, jossa selkeästi toukokuun loppu on tietyn työjakson loppu ja siitä alkaa kesä, riippumatta siitä alkaako loma vielä. Ehkä kesäfiilis on tottunut saamaan muutaman kevätjuhlakyyneleen, (tai vesiputouksen) pari aitoa kiitosta ja muutaman lämpimän halauksen. Nyt saa vain vettä niskaan vaakatasossa! No eipä siinä, kunhan kelit lämpenee ja saan pisamat nenänvarteeni, niin kyllä se siitä.

Virkkailin kaksi paria patalappuja huvin vuoksi. Näitä väriä vaihtavia ympyröitä on muuten melkoisen terapeuttista virkata. Terapian tarpeessa onkin taas päätellessä langanpäitä, jotain ihan käsittämättömän hirveää.


Toiset puolet näkyvät tässä. Ovat siis kaksinkertaisia, niin
ei pala käpälät.

Minun piti ostaa tänä vuonna maltillisesti kesäkukkia. Hankin pari pientä, nättiä ja helppohoitoista kukkaa ja ajattelin, että nyt päästään helpolla. Kunnes käytyämme kansainvälisillä suurmarkkinoilla päätimme piipahtaa myös Viherpajalla huomasin roudaavani neljää uutta kukkaa mukaani. (eikä hajuakaan niiden viihtymis- ja hoitovaatimuksista) Saman verran jäi puutarhalle sellaisia, mitkä olisin niin paljon halunnut. Jos vierailet Vantaalla, kannattaa käydä paikalla. Kukat ovat suht edullisia ja ostamani kukat ovat olleet aina laadukkaita. Kukkais- ja väriterapiaa riittää, mutta lisäksi Viherpajalla on pieni japanilainen puutarha. Kosteassa kasvihuoneessa soi miellyttävä japanilainen musiikki ja kalat uiskentelevat lammessa. Myös lapsille varmasti kiehtova paikka.
Onko teillä lukijoilla jo kesäfiilis?

4 kommenttia:

 1. Kauniita pannulappuja olet virkannut. :) Mukavaa kesää sateesta huolimatta!
  T: Sinipiika

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan pirteitä patalappuja! Kesäfiilis vaatisi ehkä pikkuisen lisää lämpöä :)

  VastaaPoista
 3. Kivan pirtsakoita patalappuja :).

  Toivotaan, että kesä tulee lämmön myötä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, hienoja tuli omastakin mielestä. En tosin tiedä minne nuo laitan, kun niitä on jo omastakin takaa. Ehkä säästän lahjajemmaan...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!