maanantai 8. kesäkuuta 2015

Virkattu kukkaruukun suojus ja miniskidisukat

Virkkasin rahapuuvauvani muoviruukulle suojuksen. Tuli mielestäni aika kiva, virkkasin ympäryksen verran ketjusilmukoita ja sitten vuorottelin kiinteitä silmukoita, pylväitä ja kolmen pylvään ryhmiä. Loppuun vielä reunakoristeeksi virkkailin kuuden pylvään viuhkoja kera nirkon. Aluslautanen on halkeamispisteessä oleva vanha englannissa valmistettu ruokalautanen, joka on tai oli mun lempparini. Löysin niitä kaksi kappaletta kerran kirpparilta, ja sen jälkeen olen yrittänyt metsästää niitä lisää. Kerran bongasin kirppikseltä yhden. Hypin riemusta kunnes huomasin, että se oli niin lohkeillut, ettei sitä kannattanut ostaa. Toivon, että jonain päivänä onni osuu kohdalle ja törmään jossain oikein isoon pinoon noita lautasia. Dream on! (ja jos joku noita jostain bongaa, saa ehdottomasti ilmoittaa asiasta minulle!)
 
 
 
Kaverini poikavauva sai päivitetyn kokoiset superpehmeät sukat itselleen. Ohje on täältä, en kyllä tehnyt ohjeen mukaan, vaan lyhyemmät. Saa nähdä pysyykö vauhdissa mukana, ainakin ehkä nukkuessa.  
 
 
Saatiin kunnon ukkonenkin tänään tervehtimään. Ajelin autoa 80km:n alueella etanavauhtia, en nähnyt yhtään mitään koska satoi aivan järjettömän paljon. Onneksi jossain kohtaa sade vähän heltisi, ja pääsin perille määränpäähäni turvallisesti.
 
 


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!