torstai 3. joulukuuta 2015

Tohinaa

Hyvää joulukuuta kaikille! Tämä marraskuun pimeydessä vaeltanut väsynyt ja kalpea Viuhti sai mukavan valopilkun elämään onnistuneiden synttärijuhlien ansiosta. Tämä syntymäpäivä merkkaa minulle enemmän. Viimeksi tainnut olla tuo maaginen 18 vuotta sellainen, joka herätti enemmän tunteita. Silloin tosin taisi olla mielessä baariin pääsy ja siiderin ostaminen, nyt vuosia täyttäminen oli eräänlainen henkinen etappi. Tuntuu hienolta, kun tietää kuka on ja minne on menossa. Niinhän minä varmaan omasta mielestäni luulin kyllä 18-vuotiaanakin. Pöh. Aikaisempina vuosina en ole tehnyt juuri mitään numeroa syntymäpäivistäni, nyt kyllä kailotin menemään ihan kaikille tutuille ja herkkuja on tarjoiltu yllin kyllin. Äidin kanssa leivoimme sukukahveille perinteisiä herkkuja, jotka maistuivat hyvin juhlaväelle.


Etsiessäni kakunkoristetta, valitsin tämän aluksi suunnittelemieni ruusujen sijaan.
Niin mauton, että muuttui jo hauskaksi. (Ainakin mun mielestä. En mä muista tiedä.)
Oli muuten pienin lukema mitä kaupasta
löytyi, siinä se makasi ysikympin vieressä. :D

Tämän vuoden joulukortit ovat pääosin valmiita. Lemppariksi muodostui nuo porokortit, mutta niska-hartiaseutuni eivät olleet ihan samaa mieltä tuon piirtämisen kanssa. Onneksi sain avomieheltä hierontaan lahjakortin, joten huomenna ehkä onnistuu vielä muutaman poron piirtäminen hieronnan jälkeen.
Lopuksi muutama lapselle tehty neuletyö. Näistä ainakin lapaset menevät Jouluapua-sivuston kautta eräälle koululaistytölle. Lahjaan keräsin muutakin pientä muistamista, jotka arvelen olevan tytön mieleen. Facebookistakin löytyvän Jouluapua-sivuston kautta ehdit vielä auttamaan suomalaisia vähävaraisia perheitä esimerkiksi ruoka-avulla tai pienillä lahjoilla lapsille.


Ihanaa joulunodotusaikaa kaikille, ja toivottavasti saamme tänne eteläänkin hieman valkoisempaa maisemaa jossain kohdassa!

5 kommenttia:

 1. Oi, myöhästyneet onnittelut! Kakku ainakin näyttää tosi herkulliselta. Kortit ovat tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä joulukortteja. Kaunis ajatus muistaa vähävaraisia perheitä. <3
  T: Sinipiika

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut!

  Ihanan näköinen kakku ja kivoja neuleita :).

  VastaaPoista

 4. Katso taivasta, tähtiä ja kuuta,
  vieläkö joulu on jotain muuta.
  Ystävän halaus ja aatos jalo,
  tuttua on myös kynttilän valo.
  Joulun maun tuntee jo kieli,
  mutta tärkein on kuitenkin hyvä mieli.


  Rauhallista joulua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!