perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kolmen vuoden odotus

Tosiaan, kolme vuotta on yksi kulahtanut rahi odottanut päällystystä. En ole halunnut heittää sitä menemään, koska se on ihanan kevyt ja mukava kuitenkin. Alun perin kuvittelin virkkaavani matonkuteesta tai puuvillalangasta siihen hienot päälliset. No eihän siitä mitään tullut, joten ostinpa alennuksesta kangasta. Tietenkin ale-kangasta, koska ei ollut hajuakaan mitä olen tekemässä.
 
My sewing is so secret..even I don't know what I'm doing.." vai miten se meni. Jos osaisi ommella, olisi välttynyt varmasti monelta lisätyöltä, joihin jouduin, kun en vaan ymmärrä mitä tapahtuu, kun ompelen tästä ja mitä tapahtuu, jos en ompele tästä.
 
Lopputulos on kuitenkin ihan ok, varsinkin kun nyppyinen rumanvärinen kangas oli vertailukohteena. Itse tekele ei ole kummoinen, mutta voin hieman kuvin kertoa tekoprosessista. Laadunvalvonta oli katkeamatonta, tehokasta ja armotonta. Olenko jo joskus maininnut, että jackrusselinterrierit haluavat olla kaikessa mukana?
 
 
 
Ihanaa pääsiäistä! Minä en jotenkin edes ymmärtänyt, että koko pääsiäinen on jo täällä. Pääsiäisruohokin on vasta tänä aamuna ruohon näköinen, kun en älynnyt sitäkään laittaa ajoissa kasvamaan.

1 kommentti:

  1. Hienohan tuosta rahin päällisestä tuli;taitaa olla nyt Milon valtaistuin. :) Hyvää Pääsiäistä Sinullekin!

    T: Sinipiika

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!